Ilves FS sai kaipaamansa vahvistuksen valmennustiimiinsä kun kokenut futsalista Aki Lehtinen siirtyy Ilveksen riveihin Sääksjärven Loiskeesta. Lehtinen on toiminut 17 vuoden ajan Loiskeessa eri rooleissa ja toiminut viime kausilla joukkueen päävalmentajana.
”Useammankin tutun liigapelaajan kanssa on ollut puhetta että Liigaympyrät kiinnostaisivat. Ja vaikka Loiske onkin ollut sydämen asia n. 17 vuoden ajan, on mukava lähteä uusiin haasteisiin, nimenomaan haastamaan itseään”, kommentoi Lehtinen.

Lehtinen on suorittanut viime talvena Futsal C valmentajakoulutuksen ja siirtyy Ilvekseen motivoituneena oppimaan lisää:
”Näen tulevan kauden oppimisprosessina, koska itselläni on kokemusta Liigasta tasan yhden kauden verran pelaaja-valmentajana viimeisimmältä Loiskeen liigakaudelta. Viime talvena sitten tuli aika käydä Futsal C-kurssi ja sitä kautta saikin kerättyä entisestään motivaatiota valmentamiseen. Pelaajista osa on ennestään tuttuja, joten siirtyminen käy sen puolesta varmasti kivuttomasti.”

”Innolla odotan tulevaa kautta, joka tosin omalta osaltani alkaa kunnolla vasta syksyllä, kun työt hellittävät.”, päättää Aki haastattelun.

Ilves FS:n valmennustiimi on vahvistunut Akin mukaantulon myötä kokeneella ja asioihin täydellä panostuksella sitoutuvalla tekijällä, jolla on paljon annettavaa Suomen futsalkentille. Lämpimästi tervetuloa Ilvekseen Aki!

Muita sopimusuutisia on tulossa piakkoin.