Ilves-päivä järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 16.8.2023 klo 15-21 Särkänniemen huvipuistossa!

Ilves-päivän tarkemmasta ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin, mutta esittelyssä on joka tapauksessa seuran kaikki lajit ja paikalla ovat mm. pääsarjajoukkueet jalkapallon ja jääkiekon puolelta. Tule tapaamaan pelaajia, hakemaan nimikirjoituksia ja viettämään hauska ilta Särkänniemessä yhdessä suuren Ilves-perheen kanssa!

Ilves-päivän musiikista vastaa tuttuun tapaan DJ Juissi ja tapahtuman juontavat Sami Hintsanen sekä Sara Perttunen. Paikalla on tietenkin myös Ilves-maskotit sekä Ilveksen tanssiryhmä Leaders League.

Ilves ry:n jäsenet ilmaiseksi
Ilves ry tarjoaa kaikille alle 18-vuotiaille jäsenilleen ilmaisen rannekkeen. Aikuisjäsenilleen Ilves ry tarjoaa ilmaisen pääsylipun huvipuistoalueelle.

Maksulliset pääsyliput ja rannekkeet
Ilves-päivän rannekkeita ja pääsylippuja myydään ennakkoon. Rannekkeen hinta on 20 € ja pääsylipun 5 €. Rannekkeita ja pääsylippuja on saatavilla rajoitettu määrä. Hankithan omasi ajoissa!

Ilves-päivän rannekkeiden ennakkomyyntipisteet:

  • Ilves-Kauppa, Kansikatu 3, Nokia Arena (Koskikeskuksen pop-up myymälä toukokuun ajan)
  • Valokuvia Timo Peltomaa, Harjuntausta 7 (K-Citymarket Lielahti), vain käteismyynti
  • Vuoreksen Ilves-Kenttä, Vuoreksen puistokatu 62
  • Ilves ry:n toimisto, Rieväkatu 12

Voit tilata rannekkeita ja pääsylippuja myös nettilomakkeen avulla. Maksetut tuotteet ovat noudettavissa Ilves ry:n toimistolta (Rieväkatu 12). Tilauksen tekeminen onnistuu täällä: Ilves-päivän ranneke- ja pääsylipputilaus

Lisätietoja tapahtumasta: https://ilvesry.fi/ilves-paiva/

Tehdään yhdessä Särkänniemestä keltavihreä!