Mikko Sivonen on Ilveksen miesten ja naisten edustusjoukkueiden uusi manageri!

Sivonen tunnetaan jo entuudestaan Ilveksen organisaatiosta ja hän on tehnyt erinomaista työtä lajin parissa. Ilveksen johtoryhmä tarjosi Sihvoselle kyseistä managerin pestiä eikä hänen tarvinnut asiaa kauaa miettiä ennen kuin hän otti uuden roolinsa vastaan.

Ilveksen mediavastaava esitti Sivoselle muutaman kysymyksen.

– Mikko kertoisitko lyhyesti mietteesi uudesta roolistasi Ilveksen managerina

”- Ilolla ja innolla otin vastaan managerin pestin tässä upeassa futsalseurassa ja aina on hieno päästä oppimaan uusia asioita. Työtä ja haasteitakin tulee varmasti riittämään, mutta hyvässä porukassa on aina mukavampi työskennellä.”

– Mitkä ovat mietteesi miesten edustusjoukkueen ensi kauden tilanteesta?

”- Miesten edustusjoukkueen ”jälleenrakentaminen” on hyvässä vauhdissa viime kauden panostuksen ansiosta. Uskon vahvasti, että tämä jo aloitettu projekti tulee kantamaan hedelmää vaikkei viime kauden pelillinen menestys ollutkaan vielä odotetun kaltainen. Meillä on sopiva kokoonpano huipputason futsalosaamista, kokemusta sekä nuorta intoa, joten lähtökohta tulevaan kauteen on todella mielenkiintoinen.”

– Naisten edustusjoukkue valmistuu parasta aikaa uuteen kauteen. Mitkä ovat mietteesi naisten joukkueen tilanteesta?

”- Naisten edustusjoukkueen tilanne on pitkäjänteisen työn ansiosta erinomainen ja uskon, että naiset tulevat keväällä taistelemaan jälleen kirkkaimmista mitaleista. Ilves FS:n riveissä pelaakin tulevalla kaudella noin 50 naispelaajaa kolmella korkeimmalla sarjatasolla, joten tulevaisuuden näkymät ovat valoisat!

– Kiitos kommenteistasi Mikko! Haluaisitko vielä kertoa terveiset katsojille?

”- Tietysti! Haluan toivottaa kaikki tervetulleeksi seuraamaan jännittäviä kotiotteluitamme Kauppi Sport Centteriin! Nähdään hallilla!”